De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Nieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

WebEx lanceert Connect Developer Network

WebEx, speler op het gebied van web-collaboration, lanceert het WebEx Connect Developer Network, een compleet programma om ontwikkelaars van WebEx Connect Marketplace-applicaties te ondersteunen.

Het Connect-programma biedt alle ontwikkeltools, community-voorzieningen en go-to-market-programma's die ontwikkelaars nodig hebben om collaborationmashups te creëren,aldus Webex. "WebEx Connect bevordert de integratie van uiteenlopende software en ondersteunt activiteiten om leads te genereren voor kleine softwareontwikkelaars", zegt Erin TenWolde, Senior Analist voor het Software as a Service-programma van IDC. "On-demand levermodellen gaan steeds meer meetellen als alternatief voor traditionele softwarekanalen. Hierdoor is er een belangrijke rol weggelegd voor SaaS-platforms als WebEx Connect."

WebEx Connect is het eerste on-demand platform voor samenwerking aan de ontwikkeling en verspreiding van gecombineerde applicaties. Met de kosteloze WebEx Connect client kunnen gebruikers applicaties selecteren binnen de WebEx Connect Marketplace, op andere on-demand applicatie-marketplaces of uit het traditionele softwareaanbod. Op basis hiervan kunnen ze mashup-applicaties ontwikkelen, die volledig afgestemd zijn op specifieke bedrijfsprocessen. De go-to-market-programma's van WebEx Connect kunnen ontwikkelaars helpen hun producten succesvol op de markt te brengen, leads te genereren en hun applicaties te verkopen.

Ontwikkelaars krijgen met de oplossing toegang tot WebEx Connect-documentatie, API's en een 'sandbox'-ontwikkelplatform. Tevens kunnen ze deelnemen aan het partnerprogramma om toegang te krijgen tot een prototype WebEx Connect client. De WebEx Connect-services voor partnermarketing helpen ontwikkelaars bij het uitzetten van go-to-market-strategieën en het genereren van leads voor de applicaties op de WebEx Connect marketplace. Het WebEx Connect Developer Network biedt bedrijven en ISV's een uniek distributiekanaal door de beschikbare WebEx-voorzieningen voor marketing, leads en sales.

"Zoals RSS, newsreaders en Google de contentwereld ingrijpend hebben veranderd, zo schept WebEx Connect nieuwe mogelijkheden voor de verspreiding, integratie en verkoop van software", zegt Shankar Iyer, Vice-President Strategische Initiatieven van WebEx. "WebEx Connect stelt klanten in staat geavanceerde applicaties te integreren in een mashup die volledig is afgestemd op de behoeften van hun bedrijf."

WebEx biedt on-demand collaboration-applicaties voor particulieren, kleine bedrijven en grote ondernemingen. WebEx-applicaties combineren synchrone en asynchrone collaboration-mogelijkheden waarmee bedrijven het internet optimaal benutten als kanaal voor efficiënte interactie met klanten, partners en collega's. Als eerste collaborative on-demand platform stelt WebEx Connect ontwikkelaars en klanten in staat verschillende applicaties te integreren tot krachtige collaborationmashups die zijn opgebouwd uit webgebaseerde, traditionele en desktopapplicaties. WebEx Connect brengt mensen, processen en informatie samen in een collaborative workspace die rekening houdt met de nieuwste samenwerkingsvormen binnen bedrijven. Het bedrijf 24SevenOffice (Noorwegen) is de eerste Connect-partner van WebEx in Europa.

Voor meer informatie over WebEx Connect Network: http://community.webex.com/connect


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Nieuws:
18 december 11:45
DJI trekt stekker uit planningsproject Ordina
18 december 7:10
Hekkert Autogroep kan met Open Line toekomst aan
17 december 17:11
HP enTrend Micro sluiten OEM-pact appliance
17 december 16:19
Incadea neemt automotive-tak Norriq over
17 december 11:12
CBP onderzoekt privacyvoorwaarden Facebook
16 december 17:27
BTG lonkt naar leden opgedoekt TMA
16 december 13:17
AllSolutions koopt Dolfin Capital uit
16 december 11:55
Carglass digitaliseert planning en werkbonnen
16 december 11:42
Jan-Willem Boerhout (Rituals) is IT Hero 2014
16 december 10:44
Investeerder Thoma Bravo neemt Riverbed over
15 december 15:04
CBP dreigt Google met miljoenenboete

  
Gerelateerde artikelen:
21 april 2009 - 15:29
Cisco zet security en samenwerking in de cloud
11 april 2008 - 1:21
'Alle Cisco Partners mogen WebEx verkopen'
15 maart 2007 - 16:38
Cisco neemt WebEx over
16 februari 2006 - 11:26
WebEx benoemt nieuwe vice president EMEA
14 september 2004 - 11:28
100% Puur en WSI Webexperts gaan samenwerken

Gerelateerde Bedrijven:
WebExAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   IT Knowledge Base  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit