De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie van Channelweb is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom komt met video-app voor Apple iPhone 4S

Polycom lanceert de Polycom RealPresence Mobile-app voor smartphones. Als eerste profiteren Apple iPhone 4S-gebruikers van deze oplossing, Android-smartphonegebruikers volgen later. Met HTC is al overeengekomen om deze applicatie geschikt te maken voor een aantal specifieke smartphones van deze fabrikant.

RealPresence Mobile, de eerste zakelijke hd-videosoftwareoplossing voor mobiele telefoons, maakt videosamenwerking mogelijk buiten de vergaderkamer. Met deze oplossing communiceren Polycom-klanten eenvoudig met andere op standaarden gebaseerde videosystemen, waaronder videoruimtes, groeps- en desktopsystemen, laptops, tablets en smartphones. Polycom RealPresence Mobile, op basis van het Polycom RealPresence-platform, biedt dezelfde hoogwaardige, veilige en betrouwbare video-ervaring voor smartphone- en tabletgebruikers als op kantoor.

De Polycom RealPresence Mobile-applicatie werd gelanceerd in oktober 2011 voor de Apple iPad 2, Motorola XOOM, Motorola DROID XYBOARD en de Samsung Galaxy Tab 10.1. In slechts drie maanden werd de applicatie meer dan vijftigduizend keer gedownload. De RealPresence Mobile-applicatie is gratis te downloaden via de Apple App StoreSM en Android Market. De app, gecombineerd met het RealPresence-platform van Polycom, biedt een hoogwaardige, zakelijke mobiele oplossing voor klanten.

RealPresence Platform – de meest uitgebreide software-infrastructuur voor videosamenwerking – vormt het fundament voor de hd-telepresence- en video-oplossingen van Polycom voor elke omgeving. Dit platform integreert door zijn op open standaarden gebaseerde aanpak met honderden apps van vooraanstaande leveranciers op zakelijk en communicatiegebied. Dit zijn onder andere apps voor IM/presence, gespreksbeheer, webconferenties en mobiele en sociale business. RealPresence Mobile is te registreren voor het RealPresence Platform, vergelijkbaar met het verbinden van een smartphone met een zakelijke e-mailserver. Gebruikers profiteren hierdoor van geavanceerde functies, waaronder provisioning, beheer, firewall, contentdeling en connectiviteit met desktop- en videoruimtesystemen, waaronder gesprekken met meerdere partijen.

Onderdeel van de overeenkomst tussen Polycocom en HTC is de certificering van bepaalde HTC-toestellen als Polycom-ready. Die zijn geoptimaliseerd voor RealPresence Mobile. De software is naar verwachting medio 2012 te downloaden via de Android Market.


externe partij 
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
23 juli 13:38
Esri biedt nu ook Arcgis op de Mac
23 juli 10:27
Qics komt met accountancy template
22 juli 13:15
A10 komt met de Thunder SPE Serie
22 juli 10:59
Arista komt met 7280E serie leaf switches
21 juli 13:32
Eaton introduceert Intelligent Power Pod
21 juli 10:31
Intersystems komt met tool Zen Mojo
18 juli 14:05
Synology introduceert DiskStation DS415play
17 juli 13:55
Castor 2.0 gelanceerd met nieuwe functies
29 februari 14:57
Polycom komt met video-app voor Apple iPhone 4S
29 februari 14:57
Polycom komt met video-app voor Apple iPhone 4S
29 februari 14:57
Polycom komt met video-app voor Apple iPhone 4S

  
Gerelateerde Bedrijven:
Apple
Polycom
HTCAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   Tweakers.net  |   IT Knowledge Base  |   Autotrack.nl  |   Carsom.nl

Alle rechten voorbehouden © De Persgroep