De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

HP doet visie uit de doeken: de Instant-On Enterprise

HP heeft zijn visie uit de doeken gedaan voor de “Instant-On Enterprise“. Instant-On Enterprises zijn bedrijven of overheden die technologie in de gehele organisatie hebben ingebed om sneller te voldoen aan de veranderende behoefte van klanten en consumenten. Gepaard met die visie heeft HP geïntegreerde oplossingen aangekondigd die bedrijven en overheden helpen hun eigen Instant-On Enterprise te creëren

Door de acceptatie van mobile en cloud computing staat alles met elkaar in verbinding en draait het om ‘nu meteen'. Daarom verwachten klanten en consumenten antwoorden binnen enkele seconden, instants, in plaats van weken of dagen. Nieuw onderzoek in opdracht van HP heeft uitgewezen dat de rol van IT verschuift van ‘administrator' van de organisatie naar het éénworden met de organisatie. (1)

- 86 procent van het hoger management bij bedrijven en overheden vindt dat ze hun organisatie snel moeten aanpassen om aan de verwachtingen van consumenten en burgers te kunnen voldoen.
- 78 procent vindt dat technologie de sleutel is naar business- en overheidsinnovatie.
- 85 procent geeft aan dat succes valt of staat met het succesvol integreren van technologie in het bedrijf of overheidsservice.
Met de nieuwe geïntegreerde oplossingen, helpt HP organisaties om met technologie op elk onderdeel van de waardeketen te vernieuwen. Inclusief de geleverde services, de mobiele apparaten die toegang bieden en de wereldwijde datacenters die nodig zijn om de Instant-On Enterprise te realiseren.


De 4 fundamentele bouwstenen
HP's nieuwe basisset aan geïntegreerde oplossingen is gebaseerd op het brede portfolio van hardware, software, services en intellectueel eigendom. Daarmee biedt HP bedrijven en overheden de middelen om te moderniseren, en transformeren naar de Instant-On Enterprise:
- HP Application Transformation solutions: HP helpt bedrijven naar applicaties en processen passend in het nieuwe tijdperk. HP helpt bedrijven om controle te krijgen over oude applicaties en inflexibele processen, die de innovatie en flexibiliteit tegenhouden.
- HP Converged Infrastructure solutions: HP rekent af met de traditionele, rigide IT silo's met een converged infrastructure die is ontworpen om kosten te verlagen en een fundament te leggen voor een snelle, flexibele service delivery. En met de integratie van server, storage, networking en management capaciteiten levert HP het datacenter van de toekomst.

- HP Enterprise Security solutions: HP beveiligt de gehele IT infrastructuur door alle aspecten van beveiliging te adresseren. Van mensen, processen, technologie en de data. HP's portfolio stroomlijnt de beveiliging met de altijd veranderende zakelijke of overheidseisen, zonder aan flexibiliteit in te boeten.
- HP Information Optimization solutions: HP helpt organisaties om opnieuw na te denken over de manier waarop informatie wordt verzameld, opgeslagen en gebruikt. En tevens bij het optimal benutten van de kracht van informatie door de betrouwbaarheid en beveiliging te optimaliseren.
Bij een Instant-On Enterprise wordt waarde ontworpen, gecreëerd en geleverd als technologie-gedreven diensten. Leidende bedrijven onderkennen dat er niet ‘één enkel' model of service bestaat dat aan alle service eisen kan voldoen. Bedrijven zullen in de nabije toekomst altijd gebruik maken van zowel traditionele technolgie in combinatie met outsourcing en cloud services. HP Hybrid Delivery helpt klanten een strategie te ontwikkelen voor al hun services. En helpt klanten om voor deze services het juiste deliverymodel te bouwen, managen en gebruiken.
Om klanten te helpen bij hun Instant-On reis, heeft HP twee nieuwe HP Hybrid Delivery services geïntroduceerd.
- HP Hybrid Delivery Strategy Service biedt klanten inzicht in de programma's, projecten en activiteiten om naar een hybrid delivery model over te stappen en dit model optimaal in te zetten. Deze service biedt een patent-aangevraagd, model-based framework om hybrid delivery in bestaande omgevingen te implementeren.
- HP Hybrid Delivery Workload Analysis Service analyseert het geheel aan workloads en applicaties om de ideale fit en compatibility voor hybrid omgevingen te bepalen. Met de beste analyse-software kunnen HP experts gebruiksinformatie en dataprofielen verzamelen om vervolgens een serie aanbevelingen te doen over hoe de workloads in hybrid omgevingen te verdelen.

"Om het gat te dichten tussen wat klanten en consumenten willen en wat het bedrijf kan bieden heb je een bijzondere organisatie nodig," aldus Thomas E. Hogan, executive vice president, Enterprise Sales, Marketing en Strategy, HP. "De Instant-On Enterprise biedt op verschillende gebieden concurrentievoordeel, en levert klanten, werknemers en partners en burger precies dat wat ze willen en wel meteen. Alleen HP heeft de oplossingen om organisatie te helpen bij het realiseren van een Instant-On Enterprise."

Meer informatie over HP's nieuwe aanbiedingen en een video van Tomas E. Hogan is beschikbaar op www.hp.com/go/InstantOnEnterprise2010


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
22 mei 14:02
Nieuw boekje over self service BI
22 mei 13:11
Xirrus komt met Xtreme Density Wi-Fi-reeks
22 mei 10:00
Topdesk introduceert Topdesk versie 5.6
21 mei 15:20
IObit introduceert iFreeUp voor iOS
21 mei 14:31
Leitz komt met Icon labelprinter
20 mei 14:03
Interoute komt met Cloud Connect
20 mei 13:21
Plauti update check duplicaat voor Salesforce
20 mei 11:19
Citrix introduceert Workspace Cloud
20 mei 10:24
Dell breidt storage-aanbod verder uit
3 november 22:27
HP doet visie uit de doeken: de Instant-On Enterprise
3 november 22:27
HP doet visie uit de doeken: de Instant-On Enterprise

  
Gerelateerde Bedrijven:
HPAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit