De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Office voor Mac 2011 – Wat is nieuw?

De Mac Business Unit van Microsoft maakt zich klaar voor de lancering van Office voor Mac 2011 eind oktober. Ondertussen wordt op www.microsoft.nl/officemac2011 alvast een extra tipje van de sluier oplicht in de tweede van een reeks video’s over de meest vooruitstrevende features en toepassingen. Dit keer worden nieuwe manieren getoond om te werken in Excel en extra tools voor fotobewerking – stuk voor stuk compatibel met Office voor Windows.- Excel Sparklines - Maak complexiteit inzichtelijk. In Excel 2011 kunt u Sparklines creëren voor grote hoeveelheden data, om een snelle visuele samenvatting te geven van alle gegevens. Hiervoor maakt het programma gebruik van heel kleine grafieken die in de cellen naast de corresponderende waarden passen. De meeste mensen hebben namelijk niet direct inzicht in grote tabellen vol cijfers. Een verzameling grafieken daarentegen maakt het makkelijker om data te begrijpen.
• Sparklines tonen bijvoorbeeld trends in een reeks waarden, zoals seizoensgebonden groei, de prijs van uw huis, het verloop van uw maandelijkse uitgaven enzovoort.
• Excel 2010 voor Windows ondersteunt Sparklines, zodat u Excel werkboeken makkelijk cross-platform kunt delen.

- Foto's Bewerken - Bewerk foto's in een handomdraai. De nieuwe Office voor Mac-suite maakt het gebruikers eenvoudig om basis fotobewerkingen rechtstreeks uit te voeren in Word, Excel of PowerPoint 2011. U hoeft de toepassing waar u in bezig bent dus niet meer te verlaten om bijvoorbeeld het formaat van een afbeelding aan te passen of een foto meteen te verbeteren, en zelfs niet voor iets complexere taken als het verwijderen van een achtergrond of kleurcorrectie. Mac-gebruikers zullen dit ongetwijfeld een heel aantrekkelijke feature vinden, aangezien zij veel waarde hechten aan hoge kwaliteit beeldmateriaal, een aantrekkelijke visuele weergave en mooie lay-outs.
• Voeg eenvoudig bewerkte of professionele beelden toe aan uw Excel werkboeken, dankzij nieuwe en verbeterde tools voor fotobewerking en de SmartArt-afbeeldingen. Een graficus of gebruiker van (extra) professionele fotobewerkingsprogramma's hoeft u daarvoor dus niet te zijn.

- Excel Draaitabel - Resumeer en analyseer uw lijsten probleemloos. Hoewel niet vermeld in de video, kan het Mac BU-team u als bonus melden dat er verbeteringen aan het onderdeel Draaitabel-rapporten zijn doorgevoerd. Draaitabel-rapporten zijn nu nog makkelijker te gebruiken en meer cross-platform compatibel in Excel 2011.
• De nieuwe lay-outs en designs voor de Draaitabel-rapporten lenen zich bovendien uitstekend om totalen en subtotalen toe te voegen, of te switchen tussen een compacte, samenvattende of tabelvormige weergave. Zo maakt u rapporten in enkele muisklikken leesbaarder en aantrekkelijker.

Surf naar www.microsoft.nl/officemac2011 en bekijk de video.

 


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
23 juli 13:38
Esri biedt nu ook Arcgis op de Mac
23 juli 10:27
Qics komt met accountancy template
22 juli 13:15
A10 komt met de Thunder SPE Serie
22 juli 10:59
Arista komt met 7280E serie leaf switches
21 juli 13:32
Eaton introduceert Intelligent Power Pod
21 juli 10:31
Intersystems komt met tool Zen Mojo
18 juli 14:05
Synology introduceert DiskStation DS415play
17 juli 13:55
Castor 2.0 gelanceerd met nieuwe functies
20 augustus 19:27
Office voor Mac 2011 – Wat is nieuw?
20 augustus 19:27
Office voor Mac 2011 – Wat is nieuw?
20 augustus 19:27
Office voor Mac 2011 – Wat is nieuw?

  
Gerelateerde Bedrijven:
Microsoft
AppleAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   Tweakers.net  |   IT Knowledge Base  |   Autotrack.nl  |   Carsom.nl

Alle rechten voorbehouden © De Persgroep