De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Office voor Mac 2011 – Wat is nieuw?

De Mac Business Unit van Microsoft maakt zich klaar voor de lancering van Office voor Mac 2011 eind oktober. Ondertussen wordt op www.microsoft.nl/officemac2011 alvast een extra tipje van de sluier oplicht in de tweede van een reeks video’s over de meest vooruitstrevende features en toepassingen. Dit keer worden nieuwe manieren getoond om te werken in Excel en extra tools voor fotobewerking – stuk voor stuk compatibel met Office voor Windows.- Excel Sparklines - Maak complexiteit inzichtelijk. In Excel 2011 kunt u Sparklines creëren voor grote hoeveelheden data, om een snelle visuele samenvatting te geven van alle gegevens. Hiervoor maakt het programma gebruik van heel kleine grafieken die in de cellen naast de corresponderende waarden passen. De meeste mensen hebben namelijk niet direct inzicht in grote tabellen vol cijfers. Een verzameling grafieken daarentegen maakt het makkelijker om data te begrijpen.
• Sparklines tonen bijvoorbeeld trends in een reeks waarden, zoals seizoensgebonden groei, de prijs van uw huis, het verloop van uw maandelijkse uitgaven enzovoort.
• Excel 2010 voor Windows ondersteunt Sparklines, zodat u Excel werkboeken makkelijk cross-platform kunt delen.

- Foto's Bewerken - Bewerk foto's in een handomdraai. De nieuwe Office voor Mac-suite maakt het gebruikers eenvoudig om basis fotobewerkingen rechtstreeks uit te voeren in Word, Excel of PowerPoint 2011. U hoeft de toepassing waar u in bezig bent dus niet meer te verlaten om bijvoorbeeld het formaat van een afbeelding aan te passen of een foto meteen te verbeteren, en zelfs niet voor iets complexere taken als het verwijderen van een achtergrond of kleurcorrectie. Mac-gebruikers zullen dit ongetwijfeld een heel aantrekkelijke feature vinden, aangezien zij veel waarde hechten aan hoge kwaliteit beeldmateriaal, een aantrekkelijke visuele weergave en mooie lay-outs.
• Voeg eenvoudig bewerkte of professionele beelden toe aan uw Excel werkboeken, dankzij nieuwe en verbeterde tools voor fotobewerking en de SmartArt-afbeeldingen. Een graficus of gebruiker van (extra) professionele fotobewerkingsprogramma's hoeft u daarvoor dus niet te zijn.

- Excel Draaitabel - Resumeer en analyseer uw lijsten probleemloos. Hoewel niet vermeld in de video, kan het Mac BU-team u als bonus melden dat er verbeteringen aan het onderdeel Draaitabel-rapporten zijn doorgevoerd. Draaitabel-rapporten zijn nu nog makkelijker te gebruiken en meer cross-platform compatibel in Excel 2011.
• De nieuwe lay-outs en designs voor de Draaitabel-rapporten lenen zich bovendien uitstekend om totalen en subtotalen toe te voegen, of te switchen tussen een compacte, samenvattende of tabelvormige weergave. Zo maakt u rapporten in enkele muisklikken leesbaarder en aantrekkelijker.

Surf naar www.microsoft.nl/officemac2011 en bekijk de video.

 


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
17 april 14:36
Synology introduceert DiskStation DS1515
17 april 10:52
bosworX ICT introduceert dienst IT delen
16 april 13:09
Riverbed introduceert SteelFusion 4.0
16 april 10:55
Juniper komt met nieuwe datacenter switch
15 april 13:23
Dobro komt met vernieuwde Drobo B1200i
15 april 10:15
Tintri introduceert drie nieuwe productversies
14 april 13:24
Good Technology en MS samen in mobility
14 april 10:44
Ooyala introduceert Ooyala IQ
13 april 13:29
Snel ontwikkelen met RAD Studio XE8
13 april 10:01
SPS brengt EUX-monitor op de markt
20 augustus 19:27
Office voor Mac 2011 – Wat is nieuw?

  
Gerelateerde Bedrijven:
Microsoft
AppleAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit