De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

User workspace management-technologie van RES Software bereikt VMware Ready-status

RES Software, speler op het gebied van user workspace management-software, kondigt aan dat RES PowerFuse 2010 de VMware Ready-status heeft bereikt. Deze erkenning geeft aan dat RES PowerFuse 2010 de uitvoerige evaluatie en uitgebreide tests van VMware heeft doorstaan. RES PowerFuse 2010 is opgenomen in de WMware Compatibility-lijst.

De VMware Ready-status verzekert klanten ervan dat de oplossing optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van VMware-technologie en dat het eenvoudig kan worden uitgerold in virtuele desktop-omgevingen.

"We zijn verheugd dat RES Software 2010 gekwalificeerd is om ons VMware Ready-logo te dragen", zegt Bernie Mills, senior director van alliance programs bij VMware. "Dit laat klanten zien dat het product voldoet aan de VMware-specifieke criteria en dat het goed samenwerkt met onze technologie."

RES PowerFuse 2010 biedt organisaties de mogelijkheid om traditionele desktops te transformeren in dynamische user workspaces. De oplossing maakt het mogelijk om de desktop los te koppelen van het besturingssysteem, IT-beheer te automatiseren en user workspaces dynamisch samen te stellen. RES PowerFuse biedt eindgebruikers overal en altijd de benodigde applicaties, data, printer- en gebruikersinstellingen die veilig en contextafhankelijk zijn en centraal beheerd kunnen worden. Tegelijkertijd blijft de productiviteit van de eindgebruikers op peil. Bovendien maakt de nieuwe ‘Desktop Transformation'-functionaliteit in RES PowerFuse 2010 een gefaseerde implementatie van user workspace management mogelijk, wat de IT-professional nog meer inzicht en controle geeft.

"RES Software is al lange tijd partner van VMware en deze samenwerking biedt grote meerwaarde voor onze gezamenlijke klanten", zegt Kees van Bekkum, Vice President EMEA bij RES Software. "De combinatie van RES PowerFuse en VMware View 4 biedt onze gezamenlijke klanten de zekerheid van een eenvoudige migratie van user workspaces naar VMware View 4. Dit zonder dat eindgebruikers last hebben van de transformatie."

Het VMware Ready-programma is een co-branding-programma van VMware voor gekwalificeerde producten van partners en komt voort uit het VMware Technology Alliance Partner (TAP)-programma. Het VMware TAP-programma werkt samen met best-of-breed technologie-partners en heeft ruim dertienhonderd leden wereldwijd. Zij beschikken hierdoor over een uitgebreide reeks aan diensten, ondersteuning, middelen en expertise op het gebied van techniek en marketing. Dit om gezamenlijke klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

RES PowerFuse 2010 is opgenomen in de online VMware Partner Product
Catalog: http://alliances.vmware.com/public_html/catalog/PublicCatalog.php


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
30 januari 14:30
Pure Storage komt met full flash storage
30 januari 9:50
HP introduceert nieuwe workstation Ultrabooks
29 januari 16:01
Intel komt met vijfde generatie Core vPro
29 januari 10:15
Convergate introduceert Full History Search
28 januari 16:08
Nieuwe document management software DDi
28 januari 9:55
LibreOffice Viewer als b├Ęta voor Android
27 januari 16:58
Sophos verbetert endpoint-beveiliging
27 januari 10:43
A10 Networks introduceert ACOS 4.0
26 januari 14:47
ANPR haalt kaart uit Mobotix-parkeeroplossing
26 januari 10:00
Synology komt met nieuwe NAS-servers
23 januari 14:21
Ciber komt met Access Control voor compliance

  
Gerelateerde Bedrijven:
VMware
Res SoftwareAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   IT Knowledge Base  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit