De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland

Verizon Business maakt bekend dat het de Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure (DCNI)-specialisatie heeft behaald. Deze specialisatie geeft blijk van het feit dat Verizon Business heeft voldaan aan de training- en programmavereisten voor de verkoop, implementatie en ondersteuning van de uitgebreide netwerkinfrastructuuroplossingen van Cisco voor datacenters.

Stuart Curzon, de vicepresident van de EMEA-groep van Verizon Business: "De toekenning van deze specialisatie door Cisco onderstreept de technische expertise van ons team en ons streven om klanten van hoogwaardige oplossingen te voorzien. We werken nauw met Europese ondernemingen samen om hen te helpen om hun datacenter-strategieën te optimaliseren. We richten ons daarbij op virtualisatie en cloud computing, zodat we hun IT-bronnen op efficiëntere en veiliger wijze kunnen beheren. Onze hechte samenwerking met Cisco stelt ons in staat om klanten te voorzien van oplossingen die onze gecombineerde kracht in zich dragen."

"Door te investeren in deze training, die vereist is om geïntegreerde, collaboratieve en adaptieve netwerkoplossingen voor datacenters te kunnen leveren, heeft Verizon Business de status van specialistische Cisco Advanced DCNI-partner verworven. Daarmee behoort het tot de best gekwalificeerde bedrijven binnen de branche," aldus John Growdon, directeur Marketing Worldwide Channels bij Cisco.

De Cisco Advanced DCNI-specialisatie stelt partners in staat om oplossingen te leveren voor vraagstukken waarmee grootzakelijke klanten worden geconfronteerd tijdens het implementeren van uiteenlopende datacenter-technologieën en -toepassingen. Specialistische Cisco Advanced DCNI-partners zijn experts in het ontwikkelen van integrale datacenter-oplossingen op basis van de brancheleidende netwerkproducten voor datacenters van Cisco, waaronder de Nexus-reeks van datacenter-switches, switches uit de Catalyst® 4900- en 6500-serie, Catalyst blade-switches, Firewall Services Module, Network Analysis Module, de Application Control Engine-module en -appliance, de Global Site Selector-appliance en Application Networking Manager.

Het Cisco Resale Partner-programma biedt partners alle training die ze nodig hebben om zich de juiste vaardigheden op het gebied van verkoop, technische ondersteuning en Cisco Lifecycle Services eigen te maken. Hun vaardigheden worden vervolgens getest op basis van een audit door een externe partij. De resale partner-certificeringen van Cisco -Select, Premier, Silver en Gold- geven blijk van een toenemende reeks van technologische vaardigheden en het vermogen van partners om geïntegreerde netwerkoplossingen te leveren. De resale partner-specialisaties van Cisco -SMB, Express, Advanced en Master- geven blijk van een steeds grondiger expertise op het gebied van verkoop, technische ondersteuning en dienstverlening met betrekking tot specifieke technologieën. Met het behalen van de Cisco Advanced DCNI-specialisatie krijgt Verizon Business toegang tot uitgebreide training op het gebied van verkoop, techniek en levenscyclusdiensten en technische ondersteuning door Cisco.


Redactie CRN  
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
22 mei 14:02
Nieuw boekje over self service BI
22 mei 13:11
Xirrus komt met Xtreme Density Wi-Fi-reeks
22 mei 10:00
Topdesk introduceert Topdesk versie 5.6
21 mei 15:20
IObit introduceert iFreeUp voor iOS
21 mei 14:31
Leitz komt met Icon labelprinter
20 mei 14:03
Interoute komt met Cloud Connect
20 mei 13:21
Plauti update check duplicaat voor Salesforce
20 mei 11:19
Citrix introduceert Workspace Cloud
20 mei 10:24
Dell breidt storage-aanbod verder uit
11 maart 14:43
Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland
11 maart 14:43
Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland

  
Gerelateerde Bedrijven:
Cisco
VerizonAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit