De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
CRN
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
CRN MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland

Verizon Business maakt bekend dat het de Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure (DCNI)-specialisatie heeft behaald. Deze specialisatie geeft blijk van het feit dat Verizon Business heeft voldaan aan de training- en programmavereisten voor de verkoop, implementatie en ondersteuning van de uitgebreide netwerkinfrastructuuroplossingen van Cisco voor datacenters.

Stuart Curzon, de vicepresident van de EMEA-groep van Verizon Business: "De toekenning van deze specialisatie door Cisco onderstreept de technische expertise van ons team en ons streven om klanten van hoogwaardige oplossingen te voorzien. We werken nauw met Europese ondernemingen samen om hen te helpen om hun datacenter-strategieën te optimaliseren. We richten ons daarbij op virtualisatie en cloud computing, zodat we hun IT-bronnen op efficiëntere en veiliger wijze kunnen beheren. Onze hechte samenwerking met Cisco stelt ons in staat om klanten te voorzien van oplossingen die onze gecombineerde kracht in zich dragen."

"Door te investeren in deze training, die vereist is om geïntegreerde, collaboratieve en adaptieve netwerkoplossingen voor datacenters te kunnen leveren, heeft Verizon Business de status van specialistische Cisco Advanced DCNI-partner verworven. Daarmee behoort het tot de best gekwalificeerde bedrijven binnen de branche," aldus John Growdon, directeur Marketing Worldwide Channels bij Cisco.

De Cisco Advanced DCNI-specialisatie stelt partners in staat om oplossingen te leveren voor vraagstukken waarmee grootzakelijke klanten worden geconfronteerd tijdens het implementeren van uiteenlopende datacenter-technologieën en -toepassingen. Specialistische Cisco Advanced DCNI-partners zijn experts in het ontwikkelen van integrale datacenter-oplossingen op basis van de brancheleidende netwerkproducten voor datacenters van Cisco, waaronder de Nexus-reeks van datacenter-switches, switches uit de Catalyst® 4900- en 6500-serie, Catalyst blade-switches, Firewall Services Module, Network Analysis Module, de Application Control Engine-module en -appliance, de Global Site Selector-appliance en Application Networking Manager.

Het Cisco Resale Partner-programma biedt partners alle training die ze nodig hebben om zich de juiste vaardigheden op het gebied van verkoop, technische ondersteuning en Cisco Lifecycle Services eigen te maken. Hun vaardigheden worden vervolgens getest op basis van een audit door een externe partij. De resale partner-certificeringen van Cisco -Select, Premier, Silver en Gold- geven blijk van een toenemende reeks van technologische vaardigheden en het vermogen van partners om geïntegreerde netwerkoplossingen te leveren. De resale partner-specialisaties van Cisco -SMB, Express, Advanced en Master- geven blijk van een steeds grondiger expertise op het gebied van verkoop, technische ondersteuning en dienstverlening met betrekking tot specifieke technologieën. Met het behalen van de Cisco Advanced DCNI-specialisatie krijgt Verizon Business toegang tot uitgebreide training op het gebied van verkoop, techniek en levenscyclusdiensten en technische ondersteuning door Cisco.


Redactie CRN  
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
17 april 14:02
Fast LTA introduceert Silent Brick Storage
17 april 13:01
Anaplan komt met Territory & Quota-applicatie
17 april 10:05
IonIT introduceert Cloud Gateway in Box
16 april 13:50
Eerste educatieve 2-in-1 van Intel
16 april 13:34
Fleetmatics komt met nieuw SaaS-platform
16 april 11:00
Gratis veilig online samenwerken met Todo
16 april 10:47
Nou&Off levert Libreoffice-van-Collabora
11 maart 14:43
Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland
11 maart 14:43
Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland
11 maart 14:43
Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland
11 maart 14:43
Verizon Business behaalt Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure-specialisatie in Nederland

  
Gerelateerde Bedrijven:
Cisco
VerizonAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   IT Banen  |   Computable  |   CRN  |   Tweakers.net  |   IT Knowledge Base  |   Autotrack.nl  |   Carsom.nl

Alle rechten voorbehouden © De Persgroep