De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

EMC Data Protection Advisor 5.5: databescherming, beheersanalyse en reporting voor backup en replicatie

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen, introduceert replicatie-ondersteuning in versie 5.5 van de EMC Data Protection Advisor software. Dit stelt gebruikers in staat om alle grote backup-applicaties en replicatietechnologieën te monitoren, zowel in fysieke als virtuele omgevingen. EMC Data Protection Advisor 5.5 biedt organisaties één verenigde oplossing voor monitoring, analyses en reportage van backup-, replicatie- en NAS infrastructuren. Dit resulteert in verhoogde compliance, een verlaagd risico voor data exposure én een verhoogde operationele efficiency tegen lagere kosten.

Organisaties investeren aanzienlijk in databeschermingstechnologieën om recovery vanuit een divers scala aan failures en rampenscenario's mogelijk te maken. Er is echter te weinig inzicht in de verschillende omgevingen om te kunnen garanderen dat organisatie brede recovery doelstellingen ook daadwerkelijk worden gehaald.

EMC Data Protection Advisor automatiseert de collectie van data vanuit applicaties, hosts en arrays. De software monitort daarbij op data exposure en mogelijke gaps die kunnen leiden tot het niet voldoen aan SLA's of databeschermingsdoelstellingen. De nieuwste versie van EMC Data Protection Advisor omvat nu ook replicatiesoftware en biedt organisaties daarmee één raamwerk voor het verenigd beheer van databescherming voor backup en replicatie.

 

EMC Data Protection Advisor 5.5 omvat:

- Ondersteuning voor replicatie voor de nieuwe EMC Symmetrix en EMC CLARiiON: Data Protection Advisor creëert één grafische map van applicatie-clients, arrays, apparaten en replica's. Zo wordt inzichtelijk wat er werkt en waar mogelijke replicatie-gaps voorkomen.

 

- Ondersteuning voor EMC RecoverPoint Network-Based Replication: dit biedt organisaties aanzienlijk meer inzicht in replicatieconfiguratie en performance en helpt ze recovery- doelstellingen te behalen.

 

- Versnelde transitie naar de private cloud: EMC Data Protection Advisor biedt verregaande ondersteuning voor VMware door de integratie van vCenter Server. Daarbij helpen de nieuwe chargeback functionaliteiten voor backup en chargeback ondersteuning voor EMC RecoverPoint organisaties bij het opzetten en aanbieden van private clouddiensten.

 

- Unified Deduplication Reporting door uitgebreide ondersteuning voor EMC Data Domain: EMC Data Protection Advisor levert één gecombineerd overzicht van deduplicatieratio's van EMC Data Domain, EMC Avamar en EMC Networker.

 

- Uitgebreide ondersteuning voor EMC Celerra Unified Storage: grafische mapping van de verbanden van Celerra Replicatie software.

 

Beschikbaarheid

EMC Data Protection Advisor 5.5, is per direct verkrijgbaar via EMC en zijn Velocity2 - en geautoriseerde partners.

 

Meer informatie over EMC Data Protection Advisor vindt u hier:

- Whitepaper: Increasing Recoverability of Critical Data with EMC Data Protection Advisor and Replication Analysis

- Demo: EMC Data Protection Advisor

- Data Sheet: EMC Data Protection Advisor for Replication

 


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
21 april 9:48
BT lanceert ethisch hacken-dienst
20 april 13:05
Sophos zet Mobile Control 5 in de markt
20 april 10:34
Meer flexibiliteit met ‘voorbedrukt’ papier
17 april 14:36
Synology introduceert DiskStation DS1515
17 april 10:52
BosworX ICT introduceert dienst IT delen
16 april 13:09
Riverbed introduceert SteelFusion 4.0
16 april 10:55
Juniper komt met nieuwe datacenter switch
15 april 13:23
Drobo komt met vernieuwde B1200i
15 april 10:15
Tintri introduceert drie nieuwe productversies
14 april 13:24
Good Technology en MS samen in mobility
14 april 10:44
Ooyala introduceert Ooyala IQ

  
Gerelateerde Bedrijven:
EMCAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit