De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

SAP certificeert myFood ERP Template

myFood solutions, leverancier van geïntegreerde ICT oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, kondigt aan dat haar myFood ERP Template door SAP is gecertificeerd. De template op basis van SAP Business All-in-One, stroomlijnt de belangrijkste bedrijfsprocessen van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruikers van de oplossing krijgen ondersteuning voor alle essentiële onderdelen in het proces, van ontwikkeling tot afhandeling:

· Inkoop - Hulp bij het uitvoeren en het managen van inkoop en opslagtransacties. De myFood ERP Template geeft inzicht in beschikbare en bestelde resources en zorgt dat contracten en orders consistent worden vastgelegd en overal in de organisatie beschikbaar zijn.

· Verkoop - De mogelijkheid om de verkoopcyclus, -orders en de vervolgactiviteiten te monitoren. Dankzij de SAP Business All-in-One basis hebben gebruikers volledige controle over het verkoopproces: van het vastleggen van orders tot de factuurcontrole.

· Productie - Planning en registratie van productietransacties; voor zowel een make-to-order proces als een make-to-stock proces, als de controle op het gebied van kwaliteitsbeheer.

· Financiën - Financiële gegevens en bedrijfsgegevens worden verwerkt en geïnterpreteerd, financiële transacties worden verwerkt, en de bedrijfsprestaties, groei, winst en interne controles worden beheerd.

Tijn Delhaes, lead consultant bij myFood solutions: "Met onze template hebben we ingespeeld op een duidelijke vraag uit de markt. In deze branche wordt een steeds feller wordende concurrentiestrijd gevoerd. Het is niet langer voldoende om alleen innovatief of alleen klantgericht te zijn, of om de kosten beter te beheersen; het moet allemaal tegelijk gedaan worden. De bedrijven in deze markt verlangen naar een geïntegreerde ICT oplossing die de gehele bedrijfsvoering verbetert. Met de myFood ERP Template leveren we een compleet pakket waarmee alle bedrijfsprocessen op een efficiënte wijze kunnen worden uitgelijnd en uitgevoerd."

Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland: "De myFood ERP Template oplossing is voorgeconfigureerd, betaalbaar en kan dankzij de SAP Business All-in-One basis met een vaste prijs en een vaste omvang worden geïmplementeerd. Op deze manier kunnen de gebruikers hun bedrijfsprocessen stroomlijnen, de efficiëntie verhogen en snel van het nieuwe systeem profiteren, met minimale verstoring van hun bedrijfsvoering. We zijn enthousiast over de oplossing en kijken ernaar uit om samen met myFood solutions de markt op te gaan."

 


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
23 januari 14:21
Ciber komt met Access Control voor compliance
23 januari 10:39
Secure Backup Service op basis van Barracuda
22 januari 15:20
Netgear introduceert drie nieuwe netwerkproducten
22 januari 10:17
Siemens PLM Software introduceert Parasolid 27.1
21 januari 15:41
CommVault beveiligt data op endpoint
21 januari 10:08
Infor vereenvoudigt productie auto's
20 januari 14:38
Good komt met veilige mobiele data-oplossing
20 januari 10:03
Stroy vernietigt gevoelige data met zeef
19 januari 14:49
Createment bindt en boeit jonge ontwikkelaars
19 januari 9:57
Synology introduceert DiskStation DS115
15 januari 15:47
Dell komt met nieuwe all flash storage arrays

  
Gerelateerde Bedrijven:
SAPAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   IT Knowledge Base  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit