De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Justin Priestley stapt over van Symantec naar Kaspersky Lab USA

Kaspersky Lab USA, onderdeel van de toonaangevende leverancier van internetbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, kondigt aan haar managementteam te versterken met de komst van Justin Priestley als Senior Vice President Consumer Sales. Met de overstap van Symantec naar Kaspersky brengt Priestley meer dan tien jaar ervaring in de beveiligingsmarkt met zich mee en zal hij de leiding over de retailverkoop in de USA op zich nemen.

Bij Symantec, heeft hij onder andere de functie van Vice President Consumer Sales USA vervuld. Tevens heeft hij bij Symantec aan de grond gestaan van de opbouw van Symantec's detailhandel in Latijns-Amerika. Daarvoor werkte Priestley al Senior Sales bij Artisoft en Ingram Micro.

In minder dan twee jaren is Kaspersky in Noord-Amerika omhooggeschoten naar de nummer 3 positie in de consumentenelektronica en detailhandel voor office supply (Bron: NPD Group). Met de komst van Priestley verwacht men dit marktaandeel nog verder uit te breiden in Noord-Amerika. "De ervaring die Justin Priestley heeft is niet op waarde te schatten. Hij heeft al bewezen een significante toevoeging te zijn aan ons team en zal een zeer belangrijke uitvoerder zijn bij de continuatie van de groei van onze bestaande retailhandel en uitbreiding naar nieuwe kanalen van distributie. We zijn zeer verheugd iemand van zijn kaliber van deskundigheid op beveiligingsgebied aan boord te hebben en verwachten een groot succes aangezien hij de leiding neemt over de nu al hard groeiende retailhandel." Aldus Steve Orenberg, President Kaspersky Lab USA.

Ook Justin Priestley is tevreden met zijn aanstelling: "Lettend op Kaspersky in mijn vorige positie, viel de sterke positie die het bedrijf heeft mij al op, zowel qua uitvoering als technologie. Ik ben opgewonden over de kans om Kaspersky's consumentenproducten naar het volgende niveau te brengen in Amerika en om een nieuwe standaard voor de anti-malware markt neer te zetten met de lancering van versie 2009.


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
23 juli 13:38
Esri biedt nu ook Arcgis op de Mac
23 juli 10:27
Qics komt met accountancy template
22 juli 13:15
A10 komt met de Thunder SPE Serie
22 juli 10:59
Arista komt met 7280E serie leaf switches
21 juli 13:32
Eaton introduceert Intelligent Power Pod
21 juli 10:31
Intersystems komt met tool Zen Mojo
18 juli 14:05
Synology introduceert DiskStation DS415play
17 juli 13:55
Castor 2.0 gelanceerd met nieuwe functies
1 augustus 13:46
Justin Priestley stapt over van Symantec naar Kaspersky Lab USA
1 augustus 13:46
Justin Priestley stapt over van Symantec naar Kaspersky Lab USA
1 augustus 13:46
Justin Priestley stapt over van Symantec naar Kaspersky Lab USA

  
Gerelateerde Bedrijven:
SymantecAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   Tweakers.net  |   IT Knowledge Base  |   Autotrack.nl  |   Carsom.nl

Alle rechten voorbehouden © De Persgroep