De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Nieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Avaya verhoogt status tien business partners

Avaya, leverancier van communicatieapplicaties, -netwerken en -diensten aan de zakelijke markt, kent een hogere status toe aan tien Business Partners. Avaya bekroont Imtech en Zetacom met de Gold-partnerstatus.

Computer SOS, Forma BV, Heart ICT, IP One, Rocom, Dencom, HIG en Telespectrum krijgen de Silver-partnerstatus. De Avaya Business Partners ontvangen de hogere status vanwege hun toegenomen verkoop van Avaya-oplossingen en de meerwaarde die ze Avaya-klanten bieden, zoals uitstekende kennis en service.

Met het Avaya-partnerprogramma profiteren Business Partners van complete en gestructureerde trainings- en certificeringsprogramma's. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van productkennis en servicemogelijkheden. Daarnaast ondersteunt Avaya partners met raad en daad bij specifieke projecten. Het partnerprogramma kent drie niveau's: Bronze, Silver en Gold. Avaya stimuleert Business Partners in het programma om gezamenlijk strategieën te ontwikkelen voor grote klanten. Dit resulteert in een beter beheer van verkoopresultaten en van prospects. Bovendien evalueert Avaya haar nieuwe programma's continu. Zo zijn Business Partners en klanten van Avaya altijd verzekerd van constante verbetering van producten en diensten.

"Met de verhoging van onze partnerstatus erkent Avaya onze sectorgespecialiseerde kennis. Forma geldt al jarenlang als dé specialist in Avaya-communicatieoplossingen voor de zorg. Niet voor niets heeft Avaya Forma onlangs voor het tweede achtereenvolgende jaar de Avaya Business Care Award toegekend", zegt Arjo van Daalen de Jel, commercieel directeur van Forma BV.

"We hebben begin 2006 uiterst bewust gekozen voor Avaya. De meerwaarde van het Avaya Business Partner-programma was doorslaggevend in onze keuze. Avaya denkt met ons mee over koppelingen van applicaties, passende oplossingen en implementatievraagstukken. Dat waarderen we erg in Avaya. En uit het feit dat we de Silver-status hebben gekregen, blijkt dat de waardering wederzijds is", zegt Victor Jan Leurs, directeur van Computer SOS. "Daarnaast levert Avaya uitstekende oplossingen voor verschillende sectoren. Dat is ideaal voor partners zoals wij, die niet speciaal branchegericht, maar juist oplossingsgericht werken."


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Nieuws:
22 mei 11:58
‘Microsoft geïnteresseerd in BlackBerry’
22 mei 11:56
Rackspace en Cern koppelen clouds via sjabloon
22 mei 7:52
Exertis GO Connect distribueert Logitech UC
21 mei 17:01
Neelie Kroes: Lat onderwijs moet hoger
21 mei 11:59
Unit4 voert cloud-ERP in bij gemeente Canada
21 mei 11:55
Inhuur ICT bij Rijk blijft onverminderd hoog
21 mei 11:34
IT-onkunde belemmert OpenStack-gebruik
21 mei 10:25
Proact vernieuwt infrastructuur van Adapcare
21 mei 8:56
Huawei werkt aan cloudplatform voor partners
20 mei 16:03
Splitsing CSC geen invloed op Nederland
15 oktober 14:43
Avaya verhoogt status tien business partners

  
Gerelateerde artikelen:
11 december 2007 - 10:55
Marketing manager Avaya Benelux vertrekt
9 november 2007 - 15:31
Avaya legt met SIT focus op midmarket
7 juni 2007 - 11:31
Avaya breidt samenwerking met business partners uit
28 februari 2007 - 13:43
Westcon bereidt partners voor op Avaya IP500
8 februari 2007 - 11:42
Avaya breidt netwerk zorgpartners uit

Gerelateerde Bedrijven:
AvayaAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit