De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Nieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Symantec komt met Forefront-concurrent

Symantec heeft een belangrijke stap aangekondigd in het kader van de Security 2.0-visie: de introductie van Symantec Endpoint Protection 11.0 en Symantec Network Access Control 11.0 (codenaam Project Hamlet).

Symantec Endpoint Protection is de meest ingrijpende nieuwe versie van het Symantec-antivirusproduct voor bedrijven sinds jaren. Het product is geschikt voor laptops, desktops en servers, en biedt binnen één agent een combinatie van Symantec AntiVirus en geavanceerde preventie, met ongeëvenaarde beveiliging tegen kwaadaardige software. Een algemeen beschikbare bètaversie van Symantec Endpoint Protection is vanaf heden te vinden op www.symantec.com/endpointsecurity.

Om klanten te beschermen tegen zowel huidige als toekomstige bedreigingen bevat Symantec Endpoint Protection proactieve technologieën die automatisch applicatiegedrag en netwerkcommunicatie analyseren om zo aanvallen op te sporen en effectief te blokkeren. Klanten ontvangen een pakket van geïntegreerde antivirus-, antispyware-, firewall-, host- en netwerkgeoriënteerde inbraakpreventieoplossingen (IPS), plus voorzieningen voor applicatie- en apparaatbewaking, geïntegreerd tot één eenvoudig te installeren en te beheren oplossing.

Symantec Endpoint Protection brengt de beheerkosten voor beveiligingsproducten voor meerdere endpoints omlaag door bekroonde technologieën van Symantec, Sygate, Whole Security en Veritas te combineren. De resulterende operationele efficiency biedt de klant een ‘best-of-breed' maar toch volledig geïntegreerde oplossing die niet platformafhankelijk is en die door één leverancier wordt ondersteund. Verdere ondersteuning wordt geleverd door het Symantec Global Intelligence Network, met acht Symantec Security Response Centers, vier Symantec Security Operations Centers, 120 miljoen systemen en meer dan 40.000 sensoren in 180 landen.

"Symantec Endpoint Protection maakt het gemakkelijker voor bedrijven om een effectievere multilayer-beveiligingsoplossing te implementeren en biedt een nog krachtigere antivirusfunctionaliteit voor het bestrijden van de nieuwste bedreigingen", aldus Tom Kendra, group president security & data management bij Symantec. "Het nieuwe product brengt endpointbeveiliging op een hoger niveau en vermindert overhead, tijd en kosten, zodat klanten hun beveiliging efficiënt kunnen beheren en erop kunnen vertrouwen dat hun bedrijfsmiddelen en transacties afdoende beveiligd zijn."

Licenties en beschikbaarheid
Symantec Endpoint Protection 11.0 en Symantec Network Access Control 11.0 zullen naar verwachting in september wereldwijd op de markt komen. Deze producten kunnen rechtstreeks worden aangeschaft of via het wereldwijde Symantec-netwerk van geautoriseerde VAR's, distributeurs en systeemintegrators. Voor meer informatie over deze producten en voor het downloaden van de publiek beschikbare bètaversie van Symantec Endpoint Protection gaat u naar www.symantec.com/endpointsecurity.


Redactie CRN  
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Nieuws:
24 april 14:34
Overheidsorganisaties slachtoffer van CozyDuke
24 april 11:56
Check Point en FireEye delen info webdreigingen
24 april 11:03
Havenbedrijf Amsterdam test slimme brillen
24 april 10:43
Brandbrief bestuurders over digitale archieven
24 april 10:22
Windows XP kost overheid nog eens 1,7 miljoen
24 april 7:55
CVIS sluit partnerovereenkomst met Bright
23 april 15:51
Rackspace opent groen datacenter in VK
23 april 14:32
IBM's Softlayer opent datacenter in Almere
23 april 11:58
Thales lokt ICT-talent via studiebeurs
23 april 11:57
Cloud Connect Company sluit aan bij Utica
23 april 11:55
Cegeka Groep boekt omzetgroei van 17 procent

  
Gerelateerde artikelen:
7 april 2009 - 8:31
Microsoft Stirling loopt vertraging op
9 april 2008 - 3:52
Microsoft lanceert beta versie Forefront 'Stirling'
10 maart 2008 - 14:23
Global Knowledge traint Microsoft Forefront partners
24 oktober 2007 - 11:41
'Microsoft werkt aan nieuwe securityservice'
19 september 2007 - 17:34
Symantec Vision Technology Roadshow druk bezocht
12 juli 2007 - 1:18
Microsoft optimaliseert Forefront Security Channel
20 juni 2007 - 11:26
Symantec: reseller, let op risicomanagement

Gerelateerde Bedrijven:
SymantecAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit