De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

SonicWALL introduceert netwerkbeveiliging appliance

Fabrikant van internetbeveiliging SonicWALL introduceert de SonicWALL Network Security Appliance (NSA) E7500, een nieuw apparaat voor de beveiliging van gateways.

Het zorgt voor een productieve, vlot beheerbare beveiliging van grote netwerkinstallaties op basis van deep packet inspection. De NSA E7500 moet de beste unified threat management (utm)-prestaties leveren in dit prijssegment, en is bedoeld voor universiteitsnetwerken, gedistribueerde omgevingen en datacenters. De NSA E7500 is het eerste utm-apparaat op de markt dat multi-processor vermogen aanwendt binnen één enkel netwerkplatform.

Grotere organisaties eisen steeds meer dat hun it-afdelingen een hoofdprioriteit maken van de productiviteit en de netwerk-uptime. Daarnaast moeten ze aan alle regels voldoen, toezien op de beveiliging en zich houden aan strikte budgetten. Door de impact van utm-oplossingen op de netwerkprestaties plus de kostprijs en de complexiteit van de huidige opties vertrouwen veel organisaties nog steeds op een beveiliging via stateful packet inspection, ook al kan deze hen niet beschermen tegen dynamische netwerkbedreigingen. Dankzij de NSA E7500 kunnen middelgrote en enterprise-organisaties nu de voordelen van een beveiliging op basis van deep packet inspection benutten binnen al hun netwerken.

"It-beheerders raken gefrustreerd door te dure en te zwak presterende beveiligings-oplossingen," vertelde Douglas Brockett, vicepresident en general manager bij SonicWALL. "Ze willen performance, vlot beheer, overzichtelijke reporting en de nodige schaalbaarheid om de doelstellingen van hun onderneming te kunnen waarmaken. SonicWALL biedt de geknipte formule voor deze uitdaging: voor het eerst is er uiterst geavanceerde deep packet inspection in een apparaat dat makkelijk kan worden geïnstalleerd en geïntegreerd binnen elk netwerk. Veel bedreigingen ontstaan nu binnen het lan, zodat ook deep packet inspection binnen elke interface van het netwerk van cruciaal belang is."

Application Firewall

De NSA E7500 biedt SonicWALL's kenmerkend beheersgemak en combineert dit met een lage cost of ownership en een uitgebreid gamma aan mogelijkheden om inkomend en uitgaand netwerkverkeer te controleren. Dit laatste gebeurt door middel van SonicWALL Application Firewall, een reeks aanpasbare beschermingstools die gegevensverlies voorkomen en een diepgaande controle van het netwerkverkeer mogelijk maken. De granulaire, toepassingsspecifieke principes van SonicWALL Application Firewall maken toegangscontrole op maat mogelijk op meerdere niveaus. De SonicWALL Application Firewall heeft heel wat mogelijkheden: controle van inkomende en uitgaande content, toegangscontrole op toepassingsniveau, intelligente preventiefuncties en functie-voorzieningen voor het beheer van digitale rechten.

SonicWALL heeft dit toestel ontworpen als het krachtigste beveiligingsproduct in zijn categorie, dankzij het gecombineerde gebruik van zestien gespecialiseerde processorkernen voor de beveiliging. De grotendeels parallel opgebouwde architectuur van de NSA E7500 garandeert een onbeperkte deep packet inspection met meerdere beschermingslagen.

De NSA E 7500 is de eerste oplossing in SonicWALL's nieuwe E Class-gamma, een reeks netwerk- en datatechnologieën voor grote ondernemingen. Deze gesofisticeerde oplossingen moeten een dynamische bescherming bieden tegen bedreigingen in combinatie met een makkelijke installatie en een snelle aanpassing op het ritme van de veranderende bedrijfsbehoeften.

De NSA E7500 omvat een hele reeks eigenschappen voor een hoge beschikbaarheid op het niveau van de hardware en het systeem, voor een maximale uptime en een groter beveiligingsbereik. Het platform werkt met geïntegreerde beveiligingsservices waaronder een dynamische preventie van bedreigingen, content-filtering en toepassingscontrole. De NSA E7500 is tegelijk voldoende flexibel voor de implementering en de ingebruikneming van virtual private networks of VPN's. Hij bezit vier high-speed gigabit Ethernet-over-koper-interfaces en vier configureerbare high-speed sfp-poorten (small form-factor pluggable). Daarbovenop komt dan nog de ingebouwde, veilige, draadloze lan-functionaliteit. De ideale oplossing voor bekabelde en draadloze toepassingen die een supersnelle toegang en een zware werkgroepsegmentering vereisen. De vlotte installatie en de verbeterde productiviteit worden mogelijk gemaakt door de integratie van op standaarden gebaseerde VoIP-mogelijkheden, virtual local area networks (vlan's), routing op enterprise-niveau en QoS-eigenschappen.

De NSA E 7500 zal beschikbaar zijn in Q4 van 2007.


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
22 mei 14:02
Nieuw boekje over self service BI
22 mei 13:11
Xirrus komt met Xtreme Density Wi-Fi-reeks
22 mei 10:00
Topdesk introduceert Topdesk versie 5.6
21 mei 15:20
IObit introduceert iFreeUp voor iOS
21 mei 14:31
Leitz komt met Icon labelprinter
20 mei 14:03
Interoute komt met Cloud Connect
20 mei 13:21
Plauti update check duplicaat voor Salesforce
20 mei 11:19
Citrix introduceert Workspace Cloud
20 mei 10:24
Dell breidt storage-aanbod verder uit
31 mei 10:40
SonicWALL introduceert netwerkbeveiliging appliance
31 mei 10:40
SonicWALL introduceert netwerkbeveiliging appliance

  
Gerelateerde Bedrijven:
SonicWallAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit