De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Axis introduceert haarscherpe draadloze megapixel-camera

Axis Communications, leverancier van netwerkcamera’s en printservers, introduceert de Axis 207MW, de kleinste netwerkwerkcamera ter wereld. Dankzij de hoge resolutie van de MPEG-beelden tot en met 1280x1024 pixels levert de camera een haarscherp beeld. De camera is ontworpen voor gebruik binnen en is bijzonder geschikt voor ruimtes waarin de verlichting niet optimaal is.

De Axis 207MW heeft een speciale megapixel-lens met IR cut-filter waardoor de beelden van hoge kwaliteit blijven ook in situaties met minder licht. De camera ondersteunt gelijktijdig MPEG4 en Motion JPEG. Dit draagt bij aan de beeldkwaliteit en zorgt er bovendien voor dat de camera zo min mogelijk bandbreedte gebruikt.

De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat degenen die de camerabeelden bekijken, ook kunnen meeluisteren, waardoor ze de omgeving nog beter in de gaten kunnen houden. De 207MW is zowel met als zonder bekabeling te gebruiken, onafhankelijk van de plek waar hij hangt en/of directe verbinding met het netwerk mogelijk is. De camera gebruikt een standaard web browser voor het configureren en bekijken van de beelden. De Axis 207MW netwerkcamera wordt geleverd met de draadloze IEEE802.11g-standaard en een Ethernet netwerkinterface voor flexibele installatie van de camera. De camera ondersteunt bovendien het WPA2-protocol in aanvulling op de standaard WEP en WPA - Wifi beschermde protocollen. Hierdoor is het draadloze netwerk uitstekend beveiligd. Daarbij komt dat het draadloze netwerk behorend bij de camera een groot bereik heeft, zodat de camera overal te plaatsen is en niet alleen op de plek waar toevallig een netwerkaansluiting zit. De camera is zowel te gebruiken in een Windows- als een Macintosh-omgeving.

“Met de Axis 207MW willen we tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten. Het is een ideale megapixelcamera voor consumenten en bedrijven die hoge eisen stellen, maar tegelijkertijd ook prijsbewust zijn De camera is snel en eenvoudig te installeren, omdat er helemaal geen netwerkbekabeling meer nodig is”, aldus Magus Ekerot, Country Manager Benelux bij Axis Communications.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe netwerkcamera kost 399 euro (exclusief BTW). De camera is per direct verkrijgbaar via de distributiekanalen van Axis.


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
22 mei 14:02
Nieuw boekje over self service BI
22 mei 13:11
Xirrus komt met Xtreme Density Wi-Fi-reeks
22 mei 10:00
Topdesk introduceert Topdesk versie 5.6
21 mei 15:20
IObit introduceert iFreeUp voor iOS
21 mei 14:31
Leitz komt met Icon labelprinter
20 mei 14:03
Interoute komt met Cloud Connect
20 mei 13:21
Plauti update check duplicaat voor Salesforce
20 mei 11:19
Citrix introduceert Workspace Cloud
20 mei 10:24
Dell breidt storage-aanbod verder uit
26 september 11:29
Axis introduceert haarscherpe draadloze megapixel-camera
26 september 11:29
Axis introduceert haarscherpe draadloze megapixel-camera

  
Gerelateerde Bedrijven:
Axis CommunicationsAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit