De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Axis introduceert haarscherpe draadloze megapixel-camera

Axis Communications, leverancier van netwerkcamera’s en printservers, introduceert de Axis 207MW, de kleinste netwerkwerkcamera ter wereld. Dankzij de hoge resolutie van de MPEG-beelden tot en met 1280x1024 pixels levert de camera een haarscherp beeld. De camera is ontworpen voor gebruik binnen en is bijzonder geschikt voor ruimtes waarin de verlichting niet optimaal is.

De Axis 207MW heeft een speciale megapixel-lens met IR cut-filter waardoor de beelden van hoge kwaliteit blijven ook in situaties met minder licht. De camera ondersteunt gelijktijdig MPEG4 en Motion JPEG. Dit draagt bij aan de beeldkwaliteit en zorgt er bovendien voor dat de camera zo min mogelijk bandbreedte gebruikt.

De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat degenen die de camerabeelden bekijken, ook kunnen meeluisteren, waardoor ze de omgeving nog beter in de gaten kunnen houden. De 207MW is zowel met als zonder bekabeling te gebruiken, onafhankelijk van de plek waar hij hangt en/of directe verbinding met het netwerk mogelijk is. De camera gebruikt een standaard web browser voor het configureren en bekijken van de beelden. De Axis 207MW netwerkcamera wordt geleverd met de draadloze IEEE802.11g-standaard en een Ethernet netwerkinterface voor flexibele installatie van de camera. De camera ondersteunt bovendien het WPA2-protocol in aanvulling op de standaard WEP en WPA - Wifi beschermde protocollen. Hierdoor is het draadloze netwerk uitstekend beveiligd. Daarbij komt dat het draadloze netwerk behorend bij de camera een groot bereik heeft, zodat de camera overal te plaatsen is en niet alleen op de plek waar toevallig een netwerkaansluiting zit. De camera is zowel te gebruiken in een Windows- als een Macintosh-omgeving.

“Met de Axis 207MW willen we tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten. Het is een ideale megapixelcamera voor consumenten en bedrijven die hoge eisen stellen, maar tegelijkertijd ook prijsbewust zijn De camera is snel en eenvoudig te installeren, omdat er helemaal geen netwerkbekabeling meer nodig is”, aldus Magus Ekerot, Country Manager Benelux bij Axis Communications.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe netwerkcamera kost 399 euro (exclusief BTW). De camera is per direct verkrijgbaar via de distributiekanalen van Axis.


Persbericht  
De tekst van dit persbericht is letterlijk overgenomen.
CRN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.  

 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
17 april 14:36
Synology introduceert DiskStation DS1515
17 april 10:52
bosworX ICT introduceert dienst IT delen
16 april 13:09
Riverbed introduceert SteelFusion 4.0
16 april 10:55
Juniper komt met nieuwe datacenter switch
15 april 13:23
Dobro komt met vernieuwde Drobo B1200i
15 april 10:15
Tintri introduceert drie nieuwe productversies
14 april 13:24
Good Technology en MS samen in mobility
14 april 10:44
Ooyala introduceert Ooyala IQ
13 april 13:29
Snel ontwikkelen met RAD Studio XE8
13 april 10:01
SPS brengt EUX-monitor op de markt
26 september 11:29
Axis introduceert haarscherpe draadloze megapixel-camera

  
Gerelateerde Bedrijven:
Axis CommunicationsAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit