De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

@Voice en XB gaan strategische samenwerking aan

@Voice en XB hebben aangekondigd intensiever te gaan samenwerken. @Voice wil naast het leveren en installeren van callcenter applicaties deze in de vorm van callcenter- en telefonieoplossing ook als volledig beheerde dienst kunnen gaan bieden, inclusief de daarbij horende infrastructuur.

Bij contactcenters komen spraak- en data-applicaties steeds dichter bij elkaar. Tegelijkertijd groeit bij bedrijven de wens om de infrastructuur, en dus ook de callcenter applicatie, te outsourcen waarbij optimale flexibiliteit in de kostenstructuur een belangrijke voorwaarde is. Het bundelen van de kennis van XB op het gebied van netwerken, telefonie en applicaties met de callcenter expertise van @Voice is een belangrijk initiatief om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten en de markt.

Erik van Laar, algemeen directeur XB: “XB heeft al meer dan vier jaar ervaring met het leveren van telefoniediensten aan haar IP-VPN klanten. Na de overname van I.B.T. Corporate Services in september 2005 is daar ook het beheren van grote telefooncentrales aan toegevoegd en is een Hosted Voice portfolio ontwikkeld. Deze samenwerking met @Voice is een logische vervolgstap om klanten callcenter applicaties als dienst te kunnen gaan leveren op de manier zoals klanten dat al jaren van XB gewend zijn.”

Boudewijn Vermeulen, directeur @Voice: “De markt voor contactcenters groeit enorm en met name kleinere callcenters zijn in opkomst. Het leveren van een contactcenter als een dienst die 24 uur per dag 7 dagen in de week wordt beheerd is voor deze doelgroep enorm belangrijk omdat de investeringen in een volledig eigen callcenter omgeving vaak niet haalbaar of niet wenselijk zijn. In XB hebben we een partner gevonden waarmee we onze applicaties als een betrouwbare dienst kunnen aanbieden.”

@Voice zal zich richten op het verkopen en opleveren van de dienst en XB zal voor de infrastructuur en het beheer zorg gaan dragen. Op korte termijn worden al de eerste klantcontracten verwacht op basis van deze samenwerking.


Sander Hulsman 
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
22 oktober 13:19
Google Drive-bestand printen met Udocx
22 oktober 10:51
McAfee vernieuwt Next Generation Firewall
21 oktober 13:39
MapR integreert Apache Drill en Apache Spark
21 oktober 10:47
VMware kiest voor Salesforce met Thru
20 oktober 15:27
Progress zet nieuwe applicatieserver in de markt
20 oktober 13:48
Veeam introduceert Endpoint Backup Free
20 oktober 10:58
Ruckus Wireless voortrekker bij Hotspot 2.0
17 oktober 14:32
Barracuda breidt reeks van NG Firewalls uit
17 oktober 14:08
Snel delen van nieuws met Ilionx NIS 5.4
17 oktober 11:00
Login brengt 'business enabled' DaaS-oplossing
17 oktober 9:25
Intel en Stebis komen met de Match

  
Gerelateerde Bedrijven:
XB
@VoiceAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   IT Banen  |   Computable  |   Channelweb  |   IT Knowledge Base  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit