De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Productnieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

@Voice en XB gaan strategische samenwerking aan

@Voice en XB hebben aangekondigd intensiever te gaan samenwerken. @Voice wil naast het leveren en installeren van callcenter applicaties deze in de vorm van callcenter- en telefonieoplossing ook als volledig beheerde dienst kunnen gaan bieden, inclusief de daarbij horende infrastructuur.

Bij contactcenters komen spraak- en data-applicaties steeds dichter bij elkaar. Tegelijkertijd groeit bij bedrijven de wens om de infrastructuur, en dus ook de callcenter applicatie, te outsourcen waarbij optimale flexibiliteit in de kostenstructuur een belangrijke voorwaarde is. Het bundelen van de kennis van XB op het gebied van netwerken, telefonie en applicaties met de callcenter expertise van @Voice is een belangrijk initiatief om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten en de markt.

Erik van Laar, algemeen directeur XB: “XB heeft al meer dan vier jaar ervaring met het leveren van telefoniediensten aan haar IP-VPN klanten. Na de overname van I.B.T. Corporate Services in september 2005 is daar ook het beheren van grote telefooncentrales aan toegevoegd en is een Hosted Voice portfolio ontwikkeld. Deze samenwerking met @Voice is een logische vervolgstap om klanten callcenter applicaties als dienst te kunnen gaan leveren op de manier zoals klanten dat al jaren van XB gewend zijn.”

Boudewijn Vermeulen, directeur @Voice: “De markt voor contactcenters groeit enorm en met name kleinere callcenters zijn in opkomst. Het leveren van een contactcenter als een dienst die 24 uur per dag 7 dagen in de week wordt beheerd is voor deze doelgroep enorm belangrijk omdat de investeringen in een volledig eigen callcenter omgeving vaak niet haalbaar of niet wenselijk zijn. In XB hebben we een partner gevonden waarmee we onze applicaties als een betrouwbare dienst kunnen aanbieden.”

@Voice zal zich richten op het verkopen en opleveren van de dienst en XB zal voor de infrastructuur en het beheer zorg gaan dragen. Op korte termijn worden al de eerste klantcontracten verwacht op basis van deze samenwerking.


Sander Hulsman 
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Productnieuws:
24 april 14:35
Juniper zet snelste firewall in de markt
24 april 13:08
Graydon komt met digitaal leerplatform
24 april 11:19
Riverbed brengt SteelCentral Portal
23 april 14:46
Colt biedt extranet voor financiële sector
23 april 13:49
Manhattan Associates introduceert MDM
23 april 10:09
Digitaal vergaderen met BoardPacks
22 april 10:38
Synology zet RS815 in de markt
21 april 13:46
OneBizz biedt Microsoft-applicaties in de cloud
21 april 9:48
BT lanceert ethisch hacken-dienst
20 april 13:05
Sophos zet Mobile Control 5 in de markt
20 april 10:34
Meer flexibiliteit met ‘voorbedrukt’ papier

  
Gerelateerde Bedrijven:
XB
@VoiceAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit